ATLAIST SAEIMU
Sazināties ar petīcijas autoru
Re: Re:
labi labi, taa turpinaaat. vismaz rredzu, ka kaads saak domaat.
Vismaz varējāt kārtīgi uzrakstīt, lai to nav kauns kādam arī iesniegt.
Re:
Pilnībā piekrītu! Problēma ir tajā, ka Latvijā tērē naudu vairāk nekā pelna,. Jādomā par to ka atvieglot jaunu uzņēmumu atvēršanu, piemēram nodevu samazināšanu
Itseviski valsts interesēs vajadzētu būt jaunu uzņēmumu atbalstīšana kuriem ir lielas cerības iekļūt Eiropas tirgū un palikt tajos
Re:
Mācīties vairāk? :D doma ka mūsu izglītības sistēma ir kārtībā? :D ja tev 10 minūšu laikā liks mācīties 8 valodas cik daudz iemācīsies salīdzinot, ja to pašu 10 min laikā mācītos vienu! Kāpēc mums nav pasaules slavenu izgudrotāju, režisoru, arheologu utt? Tāpēc ka līdz universitātei mācies visu, nevis tieši pa savu profesiju izveleto :D ja tava uzmanība ir veltīta vairākam lietām vienlaicīgi skaidrs ka nespēsi pievērst 100% uzmanību un piefiksēt katru detaļu 1 lietai. + vēl ka mācoties lietas kas tev neinteresē pašam sak rasties jautājums priekškam tev utt. Un aka pazūd produktivitāte
Re:
Godīgi sakot vēlme drīzāk ir viņus pieķēdēt ar savām ģimenīte pie kāda sētnieka darbiņa, aldziņas, un lai izdzīvo cauru mēnesi. Noteikti tajā pašā vakarā nebūtu ko ēst vairāk. Gribas sist viņus. Es parasti esmu pret vardarbību. Bet ja zinātu kā nebūs jāsēž, es tiešām sasistu visus pēc kārtas.
Jostas viņiem ap kaklu vajadzētu savilkt!!! Pat žēl nebutu
Neruupeejaas par beernu,vecu cilveeku iztiku,mediciinu.skolu!
Izniicina mazo biznesu un lauksaimnieciibu!
Ir mums režisori, zinātnieki, izgudrotāji, mūziķi, sportisti. Mācīties vajag patstāvīgi. Neviens neko tāpat par neko ar varu galvā neliks. Ja liekas, ka kāds laimes lācis zina visas atbildes dzīve būs grūtu, veltu gaidu aizpildīta. Lieki teikt, ka apmierinājuma nebūs.
Man apnikusi šī zagļu, tirgotāju banda.Cilvēki mirst nost stāvot rindā uz operāciju,nav naudas,bet te ar vieglu roku mētā miljonus,turkiem 4 ,tad vēl visādām iestādēm ,nesaprotamiem pasākumiem.Mums pietiktu naudas it visam,ja būtu īsta valdība.
| This discussion has been closed. |
#3: ert - Re:
Ha ha. Visu cieņu, arī es mīlu savu zemi, bet lai izglābtu to ko "mūsu valdība " sadarījusi , jānomainās divām paaudzēm! Ok uzlabot stāvokli var, bet ja nē atkal ievēlēs tos pašus āžus kā pagasreiz